124-2433_IMG
  • Golf.se Cup
  • Cassiopeia
  • Tjejgolfen
  • Red Tee
  • QTee
  • Rosa armband från ÅsaHjärtaNiklas
  • Pärlarmband flerradigt från Snö
  • Parfym SJP Lovely
  • Dermalogica Sheer tint moisture
  • Nars The multiple i Copacabana
  • Lyxig bodylotion
  • Ansiktsbehandling på salong
  • Klänning
  • Handväska vit stor modell
  • Puma sneakers
  • Solglasögon med vita bågar
  • Knäkorta jeans
  • Taylor Made Rescue 5:a
  • Cleveland wedge 60grader
  • IMG_0774 Guldskor Odd-Molly tummisar Baglady-halsband Favoritväskan IMG_0769 IMG_0770

    måndag, mars 27, 2006

    Blog-paus

    Jag tror att det får bli en liten blog-paus för min del nu, det kommer möjligen bli mycket sporadiskt bloggande.

    Är hemma från jobbet med lite stress-symptom så jag ska hålla mig ifrån datorn lite ett tag.

    Vila, vila, vila får bli min paroll ett tag framöver.

    onsdag, mars 22, 2006

    Inför-bröllopet-kväll och solbrille-test

    Har just haft en härlig kväll med planering av bröllopet med tärnor och best man.. mycket mysigt!

    Blivande tärnan Helena blev kvar på ett extra glas vin och en massa tjejprat. Vi kunde inte heller låta bli att göra som LindaK och fotografera min solglasögon-kollektion.. coolaste brillorna fick vara med på bild här:

    Vännen Helena i mina H&M pilotisar

    Jag i mina H&M pilotisar

    tisdag, mars 21, 2006

    Glassiga magasin, SATC och Ben&Jerry

    Vad är bästa botemedlet när man är hemma krasslig om inte stora högar glassiga magasin, Sex and the city och så mängder med Ben&Jerry Cookie Dough.. mums!

    måndag, mars 20, 2006

    LOVE is in the air

    Har just fått höra världens härligaste nyhet - underbara vännerna Trixie & Magnus har fördjupat sin relation ytterligare och knutit kärlekens band.

    GRATTIS vännerna!

    Sängen istället för springbandet

    Surt - de nya joggingskorna får stå i hallen och vänta någon dag till. Tränade igår trots lite halsont och det straffade sig direkt så idag är jag hel-hängig med halsont och huvudvärk. Trist som sjutton när jag är så tränings-sugen :-(
    Börjar känna bröllopshetsen närma sig, har ju en klänning att komma i snart så det går inte an att vara krasslig och sjuk - måste springa, hoppa, lyfta, böja och stretcha!

    Missar dessutom myskväll med vännen Nathalie och gratisdrinkar samt gratiskonsert *snyft*.

    Får ägna dagen åt att kurera mig med smarrigt te och bloggande.

    söndag, mars 19, 2006

    Inför vårens språngmarcher


    Eftersom jag har en bröllopsklänning jag måste pressa mig in i om ett par månader har jag insett att det är dax att börja röra lite mer aktivt på fötterna.
    Därav dagens shopping - gympasko de lux från Reebook.

    Söndagens lyxbrunch

    Dagen började med lite lagom sovmorgon efter gårdagens middag och drinkar på Söder. När jag väl ruskat liv i benen bar det av till gymet för lite styrketräning och sedan hemåt för välförtjänt lyxbrunch a la blueberrypancake:

    Möt våren i Europas mesta vårstad

    Paris, Paris, Paris - here I come!

    Härliga sambon ringde mig i fredags och sa att han klurat lite på tjugotioårs-present åt mig och eftersom jag pratat så mycket om att åka någonstans nu under våren så vill han ge mig en långweekend i någon stad jag vill åka till :-O *fnittrar lyckligt*

    Vi har letat resor under helgen och nu bokat en långweekend under påskhelgen till Paris! Ser redan framför mig hur jag sitter på en uteservering i solen och sippar cafe au lait och mumsar croissanter... Längtar! Kan inte tänka mig en bättre present!

    lördag, mars 18, 2006

    Lördagens outfit


    Det härliga vårvädret igår lockade ut mig på promenad och som i trans styrdes mina steg ner till city och bland annat Gallerian.. där jag hittade ett par härliga shorts som bara hängde där och ropade på mig. Tänkte bara prova lite.. men de var så underbart sköna att jag inte kunde motstå dem. Och eftersom jag hittade dem på JC så var ju inte priset sååå farligt heller. Lite shoppingsynder måste man få unna sig. (Shorts JC, ribbat linne FilippaK, kofta InWear)

    Lördagens lyxfrukost


    Det finns inte mycket som går upp emot en lyxig helgfrukost där man pysslar lite extra. Idag blev det underbart smarriga smoothies att njuta av.

    torsdag, mars 16, 2006

    Klänningslycka

    Min bröllopsklänning är klar! De ringde från KiK och talade om att jag nu kan komma och hämta min vackra klänning, oj, vad spännande. Ska bli så härligt att prova den i helt rätt storlek och att få ta med den hem och prova med smycken och accessoarer! Längtar!

    Bästa botemedlet

    mot min deppighet var visst att få komma ut i solen en stund. Eftersom jag inte mår helt bra, så bestämde jag mig för att gå hem och jobba hemma på eftermiddagen. Det visade sig vara en ypperlig ide. Hann inte mer än utanför portarna för att inse -

    DET ÄR JU FAKTISKT VÅR!

    Solen värmer underbart och snön töar så smått. Inte konstigt att man blir deppig när man sitter instängd på ett trist kontor hela dagarna. Det är ju ute i solen man ska vara! Åh, vad allt känns bättre nu.

    Efter min långpromenad hemåt så ska jag nu krypa upp i nya fåtöljen med en härlig latte i min nya favoritmugg från Filippa K.. Mums!

    Tråk-torsdag

    Nej, nu bara måste det bli vår snart. Jag är så trött på vinter och allt det kalla och grå! Jag vill ha semester! Kan inte tänka på annat än sol, bad, värme och kalla drinkar.
    Visst - jag ska ha en lång semester i maj, så det är inte ett dugg synd om mig men jag längtar så galet mycket efter semester att jag blir tokig. Visst är det ett I-landsproblem och jag är barnsligt rastlös men det gör tyvärr inte vintern lättare att uthärda :-(

    onsdag, mars 15, 2006

    Dagens rosett-outfit



    Tänkte visa dagens outfit eftersom jag är så nöjd med den söta sidenrosetten:

    Svarta kritstrecksrandiga byxor, Gina Tricot
    Grå kofta InWear
    Silvergrått sidenband som midjerosett (tack till mamma som sytt kanterna snygga..)

    tisdag, mars 14, 2006

    Kär, kärare, kärast!

    Efter en tung dag på jobbet åkte jag hem fast besluten att sitta och kura i soffan och vara lite ynklig. Inte direkt i toppform - trött och med lite halsont och huvudvärk.
    Strax efter mig kom sambon hem och stannade utanför dörren och tvingade mig välja en hand innan han ville komma in.... i höger hand hade han ett stort fång underbart rosa vårtulpaner och i vänster hand en strut av mina absoluta favorit-chokladpraliner från Åre choklad. Enda anledningen var att han känt på sig att jag behövde muntras upp lite.
    Kan inte annat än känna mig som världens mest lyckligt lottade tjej med en så underbar kärlek.

    Gose-sambon - jag är kärast i dig!

    Fotouppladdningsproblem

    Är det bara jag som har problem att ladda upp foton? Får bara upp ett felmeddelande när jag försöker, samma sak igår :-(

    måndag, mars 13, 2006

    Önskelista påbörjad

    Vännen Nathalie kom på den brillianta idéen att jag så klart måste lägga upp en liten önskelista på bloggen så att jag kan tipsa till exempel sambon om mina önskningar inför stundande högtider så som tjugotio-årsdagen... Önskelistan följaktligen påbörjad lite smått, men den kommer att uppdateras med mer detaljer och fler önskningar efter hand. För önskningar - det är något jag är bra på ;-)

    Dolce&Gabbana

    Söta systerdottern Jenny har börjat få näsa för märken och lite lyx (undrar just vem hon ärvt det av..). Högst upp på önskelistan just nu står ett skärp från Dolce&Gabbana.
    Misstänker att det finns en hel del kopior ute på marknaden, men det vore så klart roligast med ett äkta. Skulle kunna tänka mig att man kan hitta dem på NK kanske. Måste dit på jakt.
    Tips någon?

    söndag, mars 12, 2006

    Golfrange = vårlängtan

    Årets första sväng till driving rangen ägde rum idag. Eftersom bollarna försvinner i den djupa snön och inte kommer kunna hämtas in förrän till våren begränsades antalet hinkar till en per person och dag. Men med tanke på att jag dels är så ovan att svinga och dels det faktum att temperaturen låg på några envisa minusgrader räckte det gott.
    Svingen är grymt ringrostig men rackarns vad skoj det var! Sambon var lycklig som ett litet barn när han dundrade iväg långa drives ut i snön :-)

    Vårens drömklänning

    Var hemma hos vännen Maria för att fira hennes 30-årsdag igår. Supertrevlig fest, med en massa smarrig mat och trevligt sällskap. Alltid så mysigt med "hemma" fester.

    Värdinnan var supersnygg i en urläcker vårklänning från Tommy Hilfiger - som direkt hamnade högst upp på min önskelista. Måste ut på shoppingjakt tror jag, trots att plånboken och kontoutdragen säger något helt annat... Men vem kan neka sig shopping nu när våren är så nära? Möjligen starka Linda som motstår alla frestelser.

    fredag, mars 10, 2006

    Hemma-mys

    Vad kan vara bättre efter en tung och stressig vecka än att få åka hem till mamma och pappa och bli ompysslad med god middag och mycket kärlek.
    Det är viktigt att ta vara på varandra och prioritera det som egentligen är viktigt i livet som familjen, vännerna och kärleken.

    onsdag, mars 08, 2006

    Mega-fåtöljen har anlänt


    Sambon och jag shoppade för några veckor sedan en ny JÄTTESTOR fåtölj på Mio som vi nu har väntat på och längtat efter. Idag dök den äntligen upp. Gissa vem som var blixtsnabb med att krypa upp i den och mysa..

    Min sambo har PGS


    Har just insett att sambon lider av svår PGS (=PreGolfseasonSyndrom)! Han blir sur och lättirriterad varje år så här års, när våren börjar närma sig men det fortfarande är lååångt kvar till golfsäsongens början.
    Tips på botemedel någon? Försöker skämma bort honom med presenter och omvårdnad men inget tycks hjälpa, han är endast glad kortare stunder innan han återfaller i surmulenhet och muttrar om vårgräs, golfklubbor och nya puttgrepp.

    tisdag, mars 07, 2006

    Hets och prestationsångest

    Undrar vad det är som gör att vi tjejer så ofta lyckas ta på oss för mycket att göra? Finner just mig själv i en situation där jag har helt galet mycket att göra både på jobbet och utanför, det går helt enkelt inte riktigt ihop.
    Inser att jag nog är en av de där tjejerna som "måste lära sig att säga nej"..
    Mission för morgondagen - säg nej till minst en grej på jobbet!

    Men det får bli imorgon, nu måste jag jobba lite till..

    måndag, mars 06, 2006

    Give me Hug

    Högt upp på önskelistan inför våren står dessa snyggingar:

    Acne Hug i färgen Skin.

    Bild från Acne.

    söndag, mars 05, 2006

    Bullbaks-bevis

    Eftersom jag knappt kan tro att det är sant själv så måste jag få visa upp resultaten av dagens husmors-ryck ;-)

    Hemmagjord musli:

    Deg på jäsning:

    Supersmarriga och nyttiga morotsbröd:

    Slösöndag - no, no

    Skönt att vakna full av energi! Dagens aktiviteter
    - mysmorgon med blogg, VR och smarrigt te
    - spinningpass på SATS
    - baka matbröd (favvo-receptet på grovt morotsbröd)
    - göra egen musli (efter tips från kollegan E-L)
    - tvätta

    Ska tilläggas att jag typ aaaaaalllldrig bakar eller pysslar hemma, men nu känner jag mig superladdad för det. Värsta husmorsrycket!

    Pingvin-varning


    Lördagen spenderades med en tur ut i snöstormen för att leta bröllopskläder till blivande maken. Provade en tjusig frock-coat som han var supersnygg i. Våra åsikter om hans kläder har tidigare gått isär en aning.. han har gärna velat ha frack medan jag har hävdat att frock-coat är så mycket snyggare. Han provade dock en frack igår också och vi fick båda skratta gott en stund. Blivande maken är 195 cm lång och det lyckades liksom bli en glipa på fracken så att halva magen stack fram.. den såg liksom så där lagom urvuxen och "pingvin-aktig" ut :-)
    I frock-coaten var han däremot ursnygg så nu tror jag att vi är eniga om vilken klädsel det ska bli ;-) Tyckte dock båda att den frock-coat som fanns att hyra var lite trist (helt enkel svart, nästan som en vanlig kostym) så jag peppar nu min snygging att köpa sig en lite lyxigare variant med mer struktur i tyget så att han får vara sitt allra snyggaste jag. Kanske finns att köpa begagnad?

    Bild från Steens Herrmode

    fredag, mars 03, 2006

    Dagens fin-fredags-outfit


    På begäran ;-)

    Me like


    Allt detta tal om Vit shoppingmånad gör mig alldeles förvirrad.. usch, jag vet ju att jag borde, men hur motstår man allt fint? Särskilt nu när det börjar bli vår i affärerna. Hittade dessa små sötnosar på stureplan.se - kommer från Eley Kishimoto, 2 695 kr, säjs hos MrsH. Behöver inte ens köpa så dyra skor, kan nöja mig med ett par billiga....... Men än så länge har jag hållit i slantarna under mars månad..

    Finfredag = Gladfredag

    Idag är det finfredag. Efter gårdagens lågvattenmärke i humöret fick det bli drastiska åtgärder inför dagen. Gårdagskvällen spenderades på gymmet - först med ett pass Afro-funk-dans (himla skoj) och sedan med lite skrot-lyftning. Stark som en björn åkte jag hemåt. Shoppade senaste VR, lagade nyttig middag (lax och wokgrönsaker) och sjönk sedan ned i soffan. Tidigt i säng och sedan studs upp i morse för yogapass innan jobbet.
    Bra upplägg! Mycket gladare och mer energisk idag. Att jag dessutom är alldeles lagom fredags-tjusig i ljusbruna stövlar, svarta Cheap Monday stuprör och svart wrapklänning gör ju inte dagen sämre. Accesoarer = långt brunrosa halsband från Baglady och brunt ganska brett diadem i håret.

    Har just bokat bord för mig och sambon på Andalucia för kvällen - för när man är så här tjusig måste man ju bli bjuden på middag eller hur!

    Uppdatering: Såg just att även Polly kör finfredag idag och med klänning också :-)

    torsdag, mars 02, 2006

    :-(

    Vissa dagar vet man direkt när man vaknar att man liksom lika gärna kunnat stanna i sängen. Undrar hur det kommer sig att man ena dagen är full av energi och vårkänslor för att nästa dag känna sig bara trött, hängig, sur och uttråkad på det mesta.
    Älskar de dagar då jag sprudlar av energi och lust. Avskyr dagar som idag då jag inte får något gjort och varken har lust eller ork att göra något åt det.
    Idag känns det lååångt till våren, längtar mest efter att få åka hem och krypa upp i soffhörnet under en filt och vara lite ynklig.

    onsdag, mars 01, 2006

    Vem stal våren?

    Men hallå, vart tog den härliga våren vägen? Usch, det är nästan värre när det snöar nu när man liksom börjat ställa in sig på vårsol och lite mer värme.

    Måste bara liksom Cherchez La Femme skriva ett litet inlägg om alla dessa gräsliga djurförsök. Finns det verkligen inget bättre sätt att utföra dessa tester?! Kände att jag var tvungen att skriva på Djurens Rätts elektroniska protestbrev emot dessa försök.