124-2433_IMG
  • Golf.se Cup
  • Cassiopeia
  • Tjejgolfen
  • Red Tee
  • QTee
  • Rosa armband från ÅsaHjärtaNiklas
  • Pärlarmband flerradigt från Snö
  • Parfym SJP Lovely
  • Dermalogica Sheer tint moisture
  • Nars The multiple i Copacabana
  • Lyxig bodylotion
  • Ansiktsbehandling på salong
  • Klänning
  • Handväska vit stor modell
  • Puma sneakers
  • Solglasögon med vita bågar
  • Knäkorta jeans
  • Taylor Made Rescue 5:a
  • Cleveland wedge 60grader
  • IMG_0774 Guldskor Odd-Molly tummisar Baglady-halsband Favoritväskan IMG_0769 IMG_0770

    söndag, februari 26, 2006

    Blanda en gnutta shopping, lite motion och mycket mys...

    ... och få den perfekta helgen!
    TACK Nathalie för en härlig söndags-förmiddag med mumsig frukost och skön promenad!

    Gårdagen spenderades med sambon ute på stan. Tror att vi hittat den perfekta ringen till bröllopet nu. En helt underbar sak - kärlek vid första ögonkastet redan första gången jag såg den. Så lyxigt att få frossa i guld och diamanter ;-)
    Lyckades också shoppa mig en mycket tjusig kostym på Filippa K. Har insett att min gamla vanliga kostym faktiskt hängt med så länge som 7 år nu, så det är dax att förnya sig. Ser fram emot många tjusiga möten under våren.

    Idag köpte jag också lite olika sidenband som jag tänkte knyta snyggt i midjan över koftan till våren. Härligt sött.

    fredag, februari 24, 2006

    Kärlek på burk


    Får ett galet ha-begär så fort jag får syn på någon av Philosophys produkter - de är bara helt underbara! Ginger bread man har varit en stor favorit under vintern, ända nackdelen med body soufflen i ginger är att den ger en lite tonad färg som man kanske inte alltid önskar sig. Helt övertygad om att soufflen "Falling in love" - "Doften är romantisk, sensuell och kvinnlig. Söt Vanilj med en Blommig mellan not och bas noter av Björnbär och Mysk" - är helt ljuvlig! Vill haaaa.

    Bild från COWParfymeri

    JLo goes underwear

    Kunde ju inte låta bli att springa in på Twilfit idag för att kika på de nya JLo undisarna. Men jag kan inte påstå att jag blev särskilt imponerad. Några söta prylar, men jag kunde ganska lätt motstå dem. Nästan i alla fall... hade fått ett erbjudande om 20% rabatt på valfritt plagg idag så något var jag ju så klart tvungen att shoppa för att inte gå miste om rabatten. Man vill ju inte förlora pengar, eller hur. Ett par söta rosa mini-boxers med blommor på fick det bli + rosarandiga knästrumpor... Och tre nya tesorter att njuta av i kylan + två lyxpraliner att skämma bort mig med här hemma i min ensamhet. Sambon är med grabbarna på OS-kväll så jag passar på att mysa med latte, chokladpraliner (mörk choklad med jordgubb/chili) och bloggning.. Myyys!

    onsdag, februari 22, 2006

    Vårens hetaste trender

    Sitter och myser med tidningen Hennes och deras stora trendspaning inför våren 2006. Wow, vilken härlig modevår! Allt, och jag menar verkligen allt är så himla snyggt. Det finns verkligen trender i vår som passar alla tillfällen och alla humör. Känner att jag får en sån jättelust att skriva en önskelista nu igen..

    - Klassisk enkel kostym (ger alltid lite extra pondus bland gubbarna på jobbet).

    - Khaki modet är riktigt snyggt och funkar på jobbet likväl som på en uteservering med en latte. Har hittat en supersnygg khaki klänning i skjortmodell på Åhlens (minns inte vilket märke).

    - Ääääälskar verkligen modet med sidenband högt upp i midjan eller under bysten. Får vem som helst att se ut som en liten prinsessa. Måste bege mig till en sybehörsbutik och shoppa loss.

    - Det välklädda, lite skräddade modet med prydlig kjol och en liten jacka kommer passa prima på bröllopsresan i Italien. Ser framför mig hur jag sitter på något litet cafe med en latte likt en modern Greta Garbo gömd bakom stoooora glammiga solisar. Hintade lite för blivande maken att jag önskar mig nya solisar av någon schysst designer i tjugotio-års-present, får se om han fattade vinken ;-)

    - Rock-t-shirt, klart man måste ha ett gäng coola t-shirts med häftiga tryck till våren.

    - Preppy modet med en lite sportig touch.... grymt på golfbanan! Ser hur jag svingar drivern iförd välstrukna shorts med smalt skärp, pike t-shirt och välputsade skor.

    - Minikjol (skoj att få visa benen igen.. om man nu lyckas trimma till dem lite).

    - Shorts - I love shorts! Har redan shoppat upp mig på tre nya.. två cityshorts från H&M och ett par korta, svarta med guldkedja baktill från Zara.

    - Knästrumpor, så himla läckert! Tack till Polly också för tipset om knästrumpor på golfbanan - klart man ska ha det att piffa till outfiten med. Kan tänka mig ett par söta rutiga i ljusa pasteller.

    - Klänning, klänning, klänning. Måste bara ha minst en klänning i vår!

    Carpe Diem

    Mycket mysig tjejkväll med barndomsvännerna igår. Alltid lika kul att ses och få prata med massa tjejprat. Helena - vi saknade dig så klart när du var ute på bostadsjakt och Trixie som vi alla får sakna hela det här året då hon hellre surfar än dricker vin med oss :-)
    Vi pratade lite om att ta vara på livet och att fånga dagen, något som är nog så viktigt att tänka på ibland. Genom våra mysiga kvällar tycker jag verkligen att vi njuter lite extra av livet och något av det viktigaste - vännerna! Tack för att ni finns!
    Försökte hitta den där sköna, nöjda livskänslan i morse också.... men måste erkänna att det är lite svårt att njuta av vardagen ibland när man fryser för fullt, snön vräker ner på en och man allra helst skulle vara någon helt annan stans där palmer och paraplydrinkar finns inblandade..

    tisdag, februari 21, 2006

    Stress, stress och lite bråttom

    Vadan all denna stress? Varför hamnar vissa av oss alltid i fällan av att stressa? Har just insett att jag nog ger prestationsångesten ett ansikte :-) Usch, vad jag jäktar hela tiden just nu. Hinner knappt nånting tycker jag. Inte helt bra. Funderar på att lägga ner min blogg eftersom jag ändå inte hinner uppdatera den och den ju då inte bli särskilt bra.... hmmm, prestationsångest igen eller.. Nej, nu måste jag rusa till bussen.

    Trend-tisdag

    Känner mig lite lagom trendig och tjusig idag... Inviger de nya bruna H&M cityshortsen med bruna heltäckande strumpbyxor, ljusare bruna stövlar och en brun kofta från InWear. Härligt att få dra på sig ett par shorts och låtsas att det är vår ;-)

    söndag, februari 19, 2006

    Frisk och nyshoppad

    Hurra! Vaknade frisk och kry i morse igen - oj, vad man ska vara glad att man får vara pigg och frisk för det mesta! Ingen lek att vara så hängig som jag var igår.
    Piggade upp mig själv lite ytterligare idag genom att promenera ner till stan med sambon på en liten shoppingrunda. Längtar helt galet mycket efter våren nu så jag kan inte låta bli att frossa i härliga vårsaker. Idag fick det bli en rosa-vit randig rugby-tröja från Peak. Blir supertjusig till svarta shorts eller byxor på golfbanan. Kan lova att det inte är billigt att ha tip-top garderob både till vardags och på golfbanan :-) Älskar snygga golfkläder nästan lika mycket som trendiga vanliga kläder.
    Ett par skor fick det också bli idag. Förbrukar minst ett par loafers per säsong, så idag shoppade jag ett par nya, vita inför våren. Längtar efter att använda dem. Hittade dem hos Wedins där jag dessutom hade 20% rabatt så de blev nästan gratis ;-)

    lördag, februari 18, 2006

    Ynklig sjukling... och snuvad på härlig shopping

    Usch, fy och blä. Hemma sjuk. Stackars magen mår galet dåligt, har legat däckad hela dagen efter en hemsk natt. Tråkigt avslut på en underbar fredag då mor och svärmor var uppe i storstan och letade finkläder inför det stundande bröllopet. Vi besökte varenda dam-butik i hela stan och passade på att mumsa god lunch, fika och dricka vin (cola light för mig..) på Östermalmshallen. Bjöd hem föräldrarna på middag som också var supermysigt, men sen bröt eländet ut.
    Värst av allt är att jag spanade in så många härliga prylar igår som jag tänkte prova och kanske shoppa idag, men icke sa nicke. Imorgon kanske..

    söndag, februari 12, 2006

    Second hand

    För första gången har jag nu lämnat en massa kläder på second hand butik för försäljning. Brukar rensa garderoben ibland och köra hem sånt jag inte längre använder till mor och far för förvaring, men nu var det dax att rensa även där. Fyra fulla kassar + en kostym blev det som fick åka till Tant Gredelins second hand butik på Karlavägen. Hoppas, hoppas att de kan sälja det åt mig. Behöver nya friska slantar för ny vår-shopping..

    Barkarby-spontan-shopping

    Glömde nästan bort att jag under helgen fått mig lite spontan-shopping på Barkarby outlet också. En svart kofta från InWear och en mycket söt lammulls-slipover från Boomerang blev resultatet. Provade Acnes superläckra Hug-jeans, men de fanns tyvärr inte i min storlek eller den färg jag vill ha. De får bli ett ytterligare tillägg på önskelistan helt enkelt. Tillsammans med ett par ursnygga 3/4 jeans från Fornarina.

    Härliga helg

    Åhh, vad det är nice med helg. Den här helgen har varit lite extra bra eftersom jag hunnit träna både lördag och söndag, jag har haft lite mys-tid med älsklingen, umgåtts en sväng med vännen Nathalie och svingat några golfklubbor i inomhushallen.
    Nu på kvällen i ett sista ryck av energi rev jag fram alla mina sommarskor och fotograferade dem.. Allt för att undvika mitt vanliga misstag att köpa fler av något jag redan har.. Förra våren lyckades jag köpa nya vita loafers fastän jag redan hade två par :-) Nu vet jag vad som gömmer sig i skokartongerna. Har till och med sorterat in alla mina sommar- dojjor i mitt Garderobs-set.

    fredag, februari 10, 2006

    Åsa Hjärta Niklas


    Heter ett företag som bland annat gör supersöta armband. Har länge spanat in detta helt underbara och längtan efter att göra det till mitt känns nu större än någonsin. Varför är det alltid så mycket man bara måååste ha när man har som minst pengar...

    Tärneklänningarna på väg

    Nu har vi även hittat superfina tärneklänningar åt Helena och Marianne. Besökte Ehrlings Brud och festkläder där de alltid är enormt hjälpsamma och har fina klänningar. Vi hittade mycket vackra tvådelade klänningar i ett cappucinofärgat sidentyg som nu har beställts. Ser verkligen fram emot att få se den i färdigt skick. Tjejerna kommer bli supersnygga!

    onsdag, februari 08, 2006

    Mina skönhets-favoriter

    Känner mig lite oinspirerad idag och kan inte riktigt få fart på något på jobbet, så vad kan väl vara bättre då än att göra en liten lista... Kopierar Lipglossbitch exempel:
    • Rengöring: Akademiklinikens Pure Radiance Cleanser
    • Ansiktsvatten: Använder inget idag men önskar mig Akademiklinikens Pure Berry Toner
    • Ansiktsskrubb: Ole Henriksen New Beginning Scrub
    • Ögonmakeup remover: Använder ingen...
    • Dagkräm: Juvena Active Day Creme
    • Nattkräm: Juvena Power Night
    • Ögonkräm: Lancome Primordiale Optimum Yeux
    • Allroundkräm: Elizabeth Ardens eight hour
    • Foundation: id.Bare
    • Concealer: YSLs guldpenna Touch Eclat
    • Löst puder: Använder inget, men ska köpa...
    • Fast puder: Cliniques transparenta
    • Rouge: NARS i färgen orgasm
    • Bronzing: Lancomes fasta solpuder
    • Mascara: Max Factor Stretch, svart eller brun
    • Eyeliner: Nej tack
    • Kajal: Max Factor eller MUS
    • Ögonskugga: MUS microshadow, älskar – future queen, xocoatl och kakaw
    • Läppglans: Clinique Gloss wear i shyest beige
    • Läppbalsam: Body Shop cocoa butter lip care stick
    • Läppstift: MUS BareLäppenna: Använder ej
    • "Plumper": Nix – mina läppar är så kyssvänliga ändå ;-)
    • Hud: Elisabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream
    • Doft: Ralph Lauren Romance (sommar) och Coco Chanel Mademoiselle (vinter)

    tisdag, februari 07, 2006

    Plågsamt tårt-sug


    Men hallå - ska det vara så här! Sitter och letar efter idéer till bröllopstårta och inser ju att vi kommer bli "tvungna" att åka runt och provsmaka lite olika varianter innan vi vet vad vi vill ha. Men hjälp, jag blir ju gottesugen som bara den bara av att läsa recepten. Choklad, bär, marsipan, mousse....... Ta boooooooort! Drömmen om att komma i klänningen med en någotsånär platt mage i maj känns plötsligt långt borta om jag ska mumsa tårtprover hela våren.

    måndag, februari 06, 2006

    Baby-skräck och shopping-på-såren

    Var på MamaMia idag för en rutinundersökning (sånt man måste ibland) och möttes av ett helt väntrum fullt av mammor eller blivande mammor och vilsna blivande fäder. För att inte tala om bebisar. Inte nog med det - jag såg fram emot att bläddra i något härligt skvallermagasin när jag nu ändå satt där och väntade, men den enda tidning som stället erbjöd var nån Gravidtidning om att vänta barn..... full med gravida magar och tips på både det ena och andra. Hjäääääälp! Ibland blir det bara för mycket. Missförstå mig inte - gillar verkligen kompisarnas små sötnosar och pratar gärna med dem om deras graviditetproblem och annat, men ibland blir det liksom mer än jag pallar.
    Som plåster på såren promenerade jag ner till Stureplan och unnade mig lite shopping. Resultatet blev ett par supersöta korta(!) shorts från Zara som jag tänkte promenera omkring i hela våren och visa min icke-gravida rumpa och mina icke-gravida ben. Svarta och supersnygga med gubbfickor och guldknappar.

    Mina shoppingmåsten inför våren

    En liten lista över vad jag bara "mååste" införskaffa inför våren:
    - Ny träningsväska (akut behov)
    - Jeans, klassiska raka
    - Söt knäkort klänning
    - Knäkort flickig kjol, gärna med tillhörande tyllaktig underkjol
    - Smal kjol modell penn eller tulpan med hög midja
    - Knästrumpor i olika färger
    - Korta skjorts
    - Skor med rund tå och kraftig klack
    - Skor med platåklack
    - Puffärmsblus
    - Vårhandväska (tips på någon snygg?) så en söt i en reklam från InWear
    - Jobb-byxor typ Filippa K
    - Nya solglasögon modell stooora
    - Smalt läderskärp
    Drömma går ju eller hur...

    fredag, februari 03, 2006

    Sex and the city på hemmaplan

    Hade en äkta SATC kväll med tjejvännerna i veckan. TACK söta vänner för att ni är så härliga! Det är underbart att träffas och bara kunna babbla tjejsnack som vi alltid gjort. Läste en så söt insändare i tidningen Damernas nu på kvällen och tänkte på er. En 70-årig dam skrev in och berättade om sina härliga vänninor som firade hennes 70-årsdag med en weekendresa och massor av vin och shopping. Det lät så underbart - precis så vill jag att vi har det när vi fyller 70! Puss och kram på er!

    Orgasmiskt

    Måste jag hålla med om att Nars rouge i färgen Orgasm är! Helt ljuvligt rouge i en peachy nyans med lite lagom glittrig lyster. Får mina kinder att se härligt rosiga och söta ut.

    Bröllopsklänningen shoppad

    Den söta klänningen från KiK är nu min! Hurra! Hoppas jag kommer bli en tjusig brud. Shoppade en bröllopstidning idag också, med vårens brudmode - men den är nog bäst att inte läsa för då kanske jag får för mig att jag vill ha en annan klänning :-) Nej, då - nu ska fokus läggas på jakten på den perfekta ringen. Oj, vad härligt att få skämma bort sig själv med lite vackra stenar och guld..