124-2433_IMG
  • Golf.se Cup
  • Cassiopeia
  • Tjejgolfen
  • Red Tee
  • QTee
  • Rosa armband från ÅsaHjärtaNiklas
  • Pärlarmband flerradigt från Snö
  • Parfym SJP Lovely
  • Dermalogica Sheer tint moisture
  • Nars The multiple i Copacabana
  • Lyxig bodylotion
  • Ansiktsbehandling på salong
  • Klänning
  • Handväska vit stor modell
  • Puma sneakers
  • Solglasögon med vita bågar
  • Knäkorta jeans
  • Taylor Made Rescue 5:a
  • Cleveland wedge 60grader
  • IMG_0774 Guldskor Odd-Molly tummisar Baglady-halsband Favoritväskan IMG_0769 IMG_0770

    fredag, november 25, 2005

    Nedräkning - igen

    Jaha, nu är det snart dax för semester igen. Bara en kort stund kvar av denna arbetsvecka och på söndag bär det av till Teneriffa. Ska fylla resväskan med läckra kläder som passar både för lugn siesta vid poolen, härliga golfrundor och skönt häng i tapas-baren..
    Ska fylla kontokortet med nya friska shoppingpengar också, man vet aldrig vad t ex Mango, Zara och alla andra härliga spanska butiker kan locka till. För att inte tala om inköp av spanska viner...
    Holá.

    torsdag, november 24, 2005

    Djup kontra ytligt

    Diskuterade musik, filmer och böcker på lunchen med vännen Nathalie och känner mig plötsligt både lite töntig och ganska ytlig.... Borde nog intressera mig lite mer för kulturella prylar... Brukar försöka mig på att läsa böcker emellanåt och tycker egentligen att det är fantastiskt att bli helt uppslukad av en bra bok, men på något sätt har jag helt lyckats komma bort ifrån böckernas värld. Tror att jag haft lite otur vid valet av böcker så att jag mest läst sådant som inte lyckats fånga mitt intresse. Vad gäller musik så har liksom intresset aldrig funnits där, jag gillar faktiskt mest lite töntig mainstream-musik som skvalar ur radion... Hmm, man kan ju inte vara cool på alla punkter. Film ska vi inte tala om - är vansinningt töntig när det gäller mitt val av film. Törs inte ens nämna vilka filmer jag gillar. Kunde dock konstatera att Sagan om ringen till exempel inte alls är min bag.
    Ok, vad göra.... Actionpunkt nummer 1 till mig själv - läs fler böcker. Borde nog i alla fall göra ett försök med Da Vinci koden..

    tisdag, november 22, 2005

    Viktigaste Thailandsshoppingen

    Glömde ju mitt största Thailandsfynd..... Tog med mig en gubbväst som jag köpt hemma och som hela tiden känts lite för stor och lät en mycket flink och rar thailändsk skräddare sy in den och sedan sy en kopia av den i svart tyg med snygga kritstrecksränder. Very niiice! Jag blev verkligen supernöjd, inte mindre nöjd av att hela kalaset gick på strax under 200 kr heller.

    Höstrusk vers semestermys

    Hemma från en underbar vecka i Thailand med fantastisk golf och härlig värme. Massvis med mumsig thaimat och gott öl. Hade mer än gärna stannat en eller ett par veckor till i värmen, men jag känner mig oerhört lyckligt lottad som snart ska på semester igen... Nedräkning inför nästa semester direkt - bara tre och en halv arbetsdag kvar tills vi åker till Teneriffa. Oj, vad lyxigt det känns!!!
    Lite summering av Thailand först.. Mycket bra golf, spelade bättre än någonsin (en 78-runda, helt underbart) och njöt av den härliga banan. I tävlingen kom vi tvåa (i år igen..) så det får vi vara mer än nöjda med. Stranden där vi bodde, Jomtien Beach, är väl inget drömställe direkt, men eftersom det fanns mycket bra shopping, restauranger och barer i omgivningen blev semester helt perfekt ändå. Vi dåsade vid poolen när vi inte golfade och shoppade och åt gott på kvällarna.
    Är förvånad att jag inte shoppade loss mer än vad jag gjorde.
    Fick med mig följande hem:
    - Brett, flätat läderbälte som knyts ihop på höften med läderremmar
    - Shiseido ansiktskräm
    - Två vackra pashminasjalar, en till mig och en till mammsen (måste bara bestämma vilken jag ska kunna slita mig ifrån..)
    - Aromatisk olja, ljushållare och tvål ifrån Harnn (grymt härliga asiatiska spa-produkter)
    - Brun plånbok (kopia så klart... vet bara inte av vilket märke..... lite pinsamt)
    - Massvis med golfstrumpor (några äkta lacoste, andra betydligt billigare, alla supersöta)
    - Headcover i form av helgullig kossa med rosa hjärtan under fötterna (hmm, har kossor fötter..) som skulle bringa tur under golftävlingen
    - Mobilvärmare i rosa (ja, jag vet att jag är lite barnslig..)
    - Lite Body Shop produkter (billigare än hemma, men inte superbilligt)
    - Härligt bodybutter med vanilj (perfekt för soltorr hud)
    Ja, tror att det var allt. Hade kunnat shoppa hur mycket som helst, men höll mig i skinnet så att jag har lite pengar kvar till Spanien också :-)

    fredag, november 18, 2005

    Thailandsmys

    Oj, oj, oj vad underbart det ar har i varmen! Thailand bjuder pa sol, fantastisk varme och massvis av smarrig mat. Och golf och shopping sa klart! For resultat i golftavlingen ar det bara att kika pa golf.se och sidan for golf.se cup... Nej, nu maste jag ut i varmen igen och sen ska vi ivag och shoppa :-)

    onsdag, november 09, 2005

    Nästa semester..... också...

    Sitter och funderar lite på semestern efter semestern också..... Åker ju till Teneriffa en vecka efter att vi kommit hem ifrån Thailan. Ja, visst är det lyxigt - känns galet härligt! Men jag insåg just att jag inte ens vet vart vi ska åka :-) Om man inte har koll på varken resebyrå eller hotell, så är man nog lite för bortskämd med semestrande :-) Måste genast kolla med sambon vart vi ska bo, så att jag kan lägga ut lite härliga länkar dit också.... Inte för att jag vill göra någon avis, men ändå. Oj, oj, oj, vad härligt det ska bli!

    Nedräkning

    Snart semester! Räknar timmarna på jobbet idag, men de tycks snigla sig fram. Ikväll blir det middag med chefen och gruppen på Undici för att varva ner inför resan, sen myskväll med sambon. Imorgon ser planen ut som följer:
    • Sovmorgon
    • Lyxig frukost
    • Stänga resväskan och ta taxi till Arlanda
    • Shoppa härligt lyxiga sminkprylar på Arlanda
    • Flyg till Thailand, niiiiiiice

    tisdag, november 08, 2005

    Tjenare Kungen

    Vilken härlig film! Fann mig själv sittande där i salongsmörkret med ett rejält fåning leende i hela ansiktet flera gånger under filmen. Att sen jag och tjejkompisarna absolut ville starta rockband (vid 29 års ålder...) när filmen var slut talar ju sitt tydliga språk. En grymt mysig höstfilm som jag verkligen kan rekommendera om man vill se något lättsamt som får en att må lite bra :-)

    måndag, november 07, 2005

    Tjejbio

    Bästa botemedlet mot det trista höstrusket - Tjejbio! Ikväll blir det Tjenare Kungen, med lite härlig 80-tals nostalgi. Ser fram emot att kura ner i biomörkret med en stor hink popcorn och bara mysa.

    onsdag, november 02, 2005

    Garderobsfynd

    Är det inte fantastiskt när man plötsligt hittar något kul i garderoben som man glömt att man ägde? Min mor och min syster var på besök igår och rotade runt lite i min garderob för att avslöja om jag shoppat något nytt på sistone. Min syster sliter fram en urtjusig blus och påstår att den måste vara ny..... men icke - hade bara glömt att jag köpt den förut. Den passar ypperligt in i höstens mode och gör att jag känner mig ganska nyshoppad idag. Ännu mer intressant är att när jag tog blusen av galgen i morse så visade det sig att den även dolde ett supersött, rosa linne som tydligen gömt sig under denna blus på galgen..... och alltså hängt där något år...... Hmm, händer sånt här alla undrar jag nu?