124-2433_IMG
  • Golf.se Cup
  • Cassiopeia
  • Tjejgolfen
  • Red Tee
  • QTee
  • Rosa armband från ÅsaHjärtaNiklas
  • Pärlarmband flerradigt från Snö
  • Parfym SJP Lovely
  • Dermalogica Sheer tint moisture
  • Nars The multiple i Copacabana
  • Lyxig bodylotion
  • Ansiktsbehandling på salong
  • Klänning
  • Handväska vit stor modell
  • Puma sneakers
  • Solglasögon med vita bågar
  • Knäkorta jeans
  • Taylor Made Rescue 5:a
  • Cleveland wedge 60grader
  • IMG_0774 Guldskor Odd-Molly tummisar Baglady-halsband Favoritväskan IMG_0769 IMG_0770

    måndag, oktober 31, 2005

    Hudtrassel

    Fy bubblan vad trist det är med tråkigt sunkig höst-hy! Jag är normalt mycket lyckligt lottad med en ganska problemfri hy, men nu är jag redo att stämma Åhlens city för att de bestämt sig för att sluta sälja mina favvo produkter ifrån Juvena (Schweiziskt märke). Så länge jag använder mina härliga krämer i ansiktet är allt frid och fröjd och jag är len och mjuk i hyn.... men sen de bestämde sig för att börja jäklas med mig och förneka mig dessa krämer är mitt ansikte en vandrande misär! Röda utslag på hela hakan till exempel! Ser inte ett dugg snygg och läcker ut med höstblek hy, svarta ringar under ögonen och röd haka! Nej, Åhlens ska få sota för detta! Letar nu febrilt efter nya produkter som kan ge mig min problemfria hy tillbaka, tips någon? Fick höra att Dermalogica ska vara bra? Lite trött på att chansa på nya burkar varje vecka som ändå bara gör hyn värre eftersom dessa utsvävningar gräver tråkiga hål i min plånbok..

    lördag, oktober 29, 2005

    Bröllopsnoja

    Bröllopsplanerna i full gång (japp, dax för bröllop till våren).. Lyckas beta av någon grej på listan varje vecka, men när det kommer till det här med bröllopsplanerna så blir jag liksom lite tafatt... Trodde att jag var grym på att fixa fester och hålla i projekt som detta - men nu undrar jag :-) Har ju hittat den absoluta drömklänningen........ www.garamaj.se, gissa vilken?! Självklart den dyraste i butiken, men den är bara så läcker! Sambon kan inte alls fatta hur man ens skulle kunna tänka sig att lägga så mycket pengar på en klänning.... och det kan man kanske inte? Nej, letandet får nog gå vidare ett tag så får vi se om jag hittar någon som kan mäta sig. Klänning - bevisligen inte helt enkelt att hitta, och så har vi inbjudningskorten..... fasen vad klurigt. Tänkte att det är väl bara att köpa några snygga kort och skicka iväg. Men plötsligt sitter jag där och tycker att korten "måste uttrycka" en massa saker och att det är oerhört viktigt med val av färg och papperstyp, typsnitt på det som skrivs med mera, med mera. Trodde att jag tyckte sånt här var relativt oviktigt :-) Förstår nu att det här med bröllopsnoja verkligen kan drabba oss alla. Konstigt att de mest banala saker plötsligt känns extremt viktiga... Måste ju bero på att man helt enkelt vill att allt ska bli perfekt och att det ska bli den häftigaste dagen i livet!

    tisdag, oktober 25, 2005

    Höstens "måste" lista

    Även om man inte får shoppa kan man ju få drömma. Min önskelista för hösten:
    * Designerjeans
    * Varm härlig kofta
    * Brun "gubbkofta"
    * Bruna stövlar
    * Bruna skor, typ jodpush
    * Vitt linne
    * Härligt höstig kjol
    * Svarta byxor
    * Wrapklänning
    * Vit blus
    * Brun golfkeps
    * Höstkappa

    måndag, oktober 24, 2005

    Res-glad

    Lite gladare nu! Har surfat lite på Thailandssidor och kikat på hotellet och banan vi ska spela på semestern. Mindre än tre veckor tills vi åker.... Hurra!

    Sur och tvär också

    Shoppingförbud och alldeles för dåligt väder för golf - vad ska man då pyssla med? Fick bara ihop 18 hål golf i helgen, jädra skruttväder! Blir sur som ättika när jag inte får golfa ordentligt! Den enda som kan trösta är en härlig stor shoppingkasse med läckerheter - men icke. Och sen blev det måndag igen. Hmm, märks det att jag inte är på mitt allra bästa humör..

    Shopoholic - jag?

    Den lite hetska diskussionen gällande mina shoppingvanor går vidare med sambon och nu menar han helt allvarligt att jag nog är lite av en shopoholic! Va? Jag? Förstår helt enkelt inte, alla tjejer shoppar ju?! Eller? Vad är normalt shoppingkonto per månad egentligen. Var tvungen att gå igenom den senaste månadens shopping för att ta reda på hur mycket jag spenderar. Kom fram till att jag lagt omkring 4500 kr på shopping av olika slag och sen klippt håret för 1200 kr. Det värsta är nog att jag inte tycker att jag köpt knappt något nytt den här månaden - listan på allt jag skulle vilja ha kan fortfarande göras lååååååång. Läste i senaste Plaza om en tjej som spenderade ungefär 6000 kr på shopping varje månad och jobbade som sekreterare med en relativt låg lön. Hur mycket är ok? Tycker att jag har en ganska schysst lön, men det känns tungt att den är sopslut redan långt innan nästa kommer. Visst - jag erkänner - detta är ett oerhört fånigt I-landsproblem, men ändå......

    fredag, oktober 21, 2005

    Höstrusk

    Uhuuu, vad det regnar. Jag som ska ut och spela golf! Ja, ja, visst är väl golfsäsongen kanske över, men jag vägrar inse det! Nej, ut och golfa ska jag. På med alla kläder som finns i garderoben så ska det nog funka. Usch, det låter ju inte ens skoj. Men, men - ska försöka inbilla mig att jag är i värmen i Thailand och spelar istället. Är ju inte långt kvar tills jag är där....

    torsdag, oktober 20, 2005

    Vilken dag!

    Oj, vilken härlig dag jag hade igår. Träning, slapparmorgon hemma, långfrukost, lite shopping och sedan en helt underbar kväll... Åkte från jobbet tidigt för lite kurbad med sambon. Låg och bubblade och blev totalt avslappnad, blev dessutom lite vackrare med en härlig ansiktsbehandling. Från Spa vidare hem för lite skumpa och tända ljus, mums! Middag bokad på Tarantino - åt en helt fantastisk pasta med halv hummer, andra skaldjur och härligt gräddig sås. Masade oss hem till mer champagne... En sån dag borde man ha lite oftare :-)

    onsdag, oktober 19, 2005

    Shoppingångest

    Fattar inte varför det ska vara så svårt att låta bli att shoppa. Viktor (sambo) har just gett mig shoppingförbud eftersom jag inte har råd att bidra med några pengar till vår gemensamma semesterresa..... Skittaskigt tycker jag. Att ge mig shoppingförbud är typ det värsta man kan göra. Blir urdeppig direkt! Klarar dessutom inte av ett sånt förbud någe vidare..... gjorde misstaget att gå förbi Fältis på vägen till jobbet (för övrigt efter min underbara morgon som började med spinningpass, långfrukost och sedan lite jobb hemma) och kunde naturligtvis inte motstå några urläckra frestelser som hängde där på galgar och bara ropade om att jag skulle köpa dem.... Kompis Nathalie har just köpt en ursöt blus som jag helt enkelt var tvungen att ha jag också. Vit med spetskrage..... mmm, superfin. H&M dessutom, så den var nästan gratis. Sen gick jag förbi Sisters och hittade så klart ett par helcoola typ 3/4 byxor. Det stod liksom Anna skrivet på dem, hade helt enkelt inget val. Var lite bra flickvän också... köpte en superfin (och dyr) present till Viktor också eftersom det är vår 4-årsdag idag :-) ! Blir kurbad på Spa och mumsig middag ikväll - Hurra! I nya byxor och läcker blus kanske...

    tisdag, oktober 18, 2005

    Kvällsbabbel

    Ha, ha nu har jag lärt mig fixa länkar! Coolt! Jag är nog lite data-geni ändå ;-) Dagens bröllopsuppdatering... har börjat kika på inbjudningskort - wow, ska det behöva vara så krångligt att hitta lite schyssta kort. Känner att jag har fantasi som en gråsten, är det verkligen så viktigt med världens mest speciella och coola inbjudningskort? Klänningen däremot - här är jag mycket positiv! Har sett en helt underbar kreation hos Garamaj. Måste iväg och prova.. Superglad att Helena, Emma och Marianne vill vara tärnor - känns toppen!! Kommer bli så himla skoj! Viktor kom med lite nya idéer om bröllopsresan idag, vi är fortfarande inne på Italien, men istället för att bara vara på ett och samma ställe funderade han på om vi inte skulle åka runt lite i hela landet.. låter faktiskt som en bra idé - känns som att vi skulle bli rastlösa på ett ställe under flera veckor, blir nog skoj att åka runt och se alla schyssta städer: Milano, Rom, Pisa, dricka vin i Toscana, käka pasta i Sorrento.... Mmmm, niiice..

    Fortfarande nybörjare

    Ok, nu har jag en blogg.... men sen då?! Kikar på andra coola cyber-tjejers bloggar och de har ju en massa häftiga länkar och bilder och annat tjusigt. Oj, oj, oj.. borde nog hållit mig vaken där på lektionerna i plugget. Och jag som till och med ska vara systemvetare, shit, det hjälper ju inte nu direkt. Ok, kanske måste läsa lite instruktioner. Usch, jag gillar inte instruktioner.

    måndag, oktober 17, 2005

    Nybliven blogg-babe

    Hmm, det här med blog.... är det nåt för mig det? Ja, kanske - känns ju som att man måste testa. Undrar om det blir som med dagboken jag hade när jag var liten...... att jag kommer skriva en massa prylar som jag sen tycker låter urkorkade och måste sudda ut. Man kan nog kanske inte sudda ut det man skrivit i en blogg. Lagt kort ligger typ.. Well, well, verkar bra att kunna skriva ner lite idéer och tankar eftersom jag är allmänt vimsig just nu. Jobb, plugg, golf, resor, bröllopsplaner..... allt i en enda röra.